Registriraj Se NajdiLjubezen ti pomaga najti idealnega partnerja, zmenek, prijateljstvo ali druženje.

Politika zasebnosti na NajdiLjubezen.si

Spoštujemo tvojo zasebnost.

Na NajdiLjubezen.si smo 100 % osredotočeni na zaščito tvoje zasebnosti. Zavedamo se, da informacije, ki nam jih posreduješ, so osebne narave in to tudi spoštujemo. Obljubljamo, da v nikakršnem primeru ne bomo posredovali tvojih osebnih podatkov tretjim osebam.

Zahvaljujemo ti se za tvoj interes v NajdiLjubezen.si . Z veseljem smo napisali tole besedilo, ki vsebuje podrobnosti kako zbiramo in kaj počnemo z osebnimi podatki, ki jih posreduješ naši spletni strani.

Obseg tega dokumenta

Ta dokument se nanaša na vse informacije zbrane s strani NajdiLjubezen.si , in se ne nanaša na informacije zbrane na straneh tretjih oseb.

Informacije, ki jih zbiramo

Zbiramo samo tiste informacije, ki nam jih prostovoljno posreduješ. Naša spletna stran ne uporablja nobenih metod s katerimi bi te lahko osebno identificirali, zato si lahko popolnoma sproščen/a, ko srfaš po spletni strani. Če se ti tako odločiš, nam lahko posreduješ tvoje kontaktne informacije (npr. tvoje ime, datum rojstva, kraj, spol in email naslov). Te podatke potrebujemo za registracijski postopek, da bi lahko uporabljal/a portal. Elektronske naslove uporabljamo predvsem za obveščanje uporabnikov o bistvenih spremembah v portalu. Vedno imaš pravico svoje podatke spremeniti ali jih odstraniti iz naše podatkovne baze.

Če se med obiskom spletne strani odločiš kupiti storitev ali izdelek, mi ali pa naš partner, ki v našem imenu procesira transakcije, bo moral vedeti tvojo številko kreditne kartice in kdaj kartica poteče. Zavedamo se, da so ti podatki za marsikoga občutljivi, zato, če jih pri opravljanju nakupa ne želiš razkriti, lahk plačilo izvedeš popolnoma anonimno in varno z uporabo drugih plačilnih metod (moneta, povzetje, nakazilo na račun).

Poleg opisanega, si pridržujemo pravico zbiranja tudi drugih informacij, ki so manj občutljive, kot npr. koliko ogledov je neka stran prejela, katere strani na spletni strani so najbolj obiskane in koliko časa se povprečen uporabnik zadržuje na posamezni strani. Ti podatki bodo uporabljeni, da uporabnikom spletne strani ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo. Lahko se zgodi, da bomo omenjene statistične podatke delili z našimi partnerji, vendar samo z namenom, da vzpostavimo prave marketniške in poslovne strategije.

Ostale podatke, ki jih vpišeš na tvoj profil, ne bomo uporabljali v nikakršne namene in bodo ostali striktno zavarovani in pod našim skrbnim nadzorom.

Kako zbiramo informacije?

NajdiLjubezen.si zbira podatke uporabnikov takrat, ko jih le ti posredujejo spletni strani, to je ob uspešni registraciji ali pa ob uspešnem nakupu produkta ali storitve.

Če nam pošlješ komentar, fotografijo, mnenje ali druge podobne informacije, online ali offline, bomo te podatke objavili na spletni strani samo v primeru, da nam to dovoliš. Naši partnerji, ki v našem imenu procesirajo online transakcije, bodo potrebovali tvoje osebne podatke samo za namene, da zadovoljijo dogovor z NajdiLjubezen.si .

Uporabljamo Google Adwords

Za namene boljše uporabniške izkušnje, uporabljamo storitev Google Adwords remarketing, ki uporabnikom, ki so v preteklosti obiskali naš portal, prikaže naše oglase na drugih spletnih straneh. To pomeni, da lahko Google na svojem omrežju, ali na spletnih straneh, ki so del Google Display omrežja, prikazuje relevantne oglase uporabnikom, ki so npr. obiskali naš portal in niso dokončali postopka registracije na našem portalu. Za delovanje omenjene funkcionalnosti, Google uporablja piškotke, na podlagi katerih lahko spremlja obiske na našem portalu. Podatki pridobljeni na takšen način ne vsebujejo osebnih podatkov ali kakršnihkoli drugih občutljivih podatkov o uporabniku. Prav tako, vsi pridobljeni podatki bodo uporabljeni skladno z našo in Googlovo politiko zasebnosti.

Nastavitve o temu kako Google prikazuje oglase na tvojem računalniku, lahko nastaviš v Googlovih nastavitvah prikazovanja oglasov.

Piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se naložijo na tvoj računalnik.

Za namene štetja obiskovalcev portala uporabljamo lastne piškotke in piškotke od Google Analytics:

Google Analytics

Ime Namen Veljavnost
_utma Statistika ogledov portala. 2 leti
_utmb Statistika povprečnega časa obiska portala. 30 minut
_utmc Statistika povprečnega časa obiska portala. dokler ne zapreš brskalnika
_utmz Vsebuje informacijo kako ste prišli na portal (direktno ali
prek povezave, iskalnika, sponzorirane povezave).
6 mesecev

Lastni piškotki

Ime Namen Veljavnost
trackingid Statistika obiskanosti posamezne strani portala. 30 dni

Za namene delovanja portala uporabljamo tudi sejne piškotke, ki so uporabljeni zato, da si zapomnemo vnose v spletne obrazce. Uporabljamo tudi piškotek za avtentikacijo, ki se uporablja za namene stalne prijave v portal.

Za optimalno delovanje portala prosimo omogoči piškotke v svojem brskalniku.

Kako uporabljamo informacije?

NajdiLjubezen.si lahko uporabi pridobljene informacije, da zagotovi dostavo naročenega produkta ali storitve, da izboljša uporabniško izkušnjo spletne strani, da izboljša podporo uporabnikom, da izboljša spletno stran, da odgovori na tvoja vprašanja in da ti pošilja email sporočila, ampak samo tista, ki jih želiš prejemati.

V primeru, da ne želiš prejemati email sporočil iz naše strani ali pa iz strani naših partnerjev, lahko to narediš tako, da v nastavitvah tvojega uporabniškega računa izbereš katera sporočila želiš oz. ne želiš prejemati.

Če nam pošlješ email sporočilo z namenom, da nas nekaj vprašaš, tvojega email naslova ne bomo shranili in ga ne bomo uporabili v marketniške namene.

Informacije mladoletnih oseb

NajdiLjubezen.si je namenjena osebam, ki so dopolnile 18 let starosti. Ne zbiramo informacij mladoletnih oseb. Če sumiš, da nam je tvoj otrok posredoval kakršnekoli informacije, nas lahko kontaktiraš na info@najdiljubezen.si .

Če ugotovimo, da posedujemo podatke o osebi mlajši od 18 let, bomo te podatke nemudoma izbrisali.

Naši partnerji

Tvoji podatki so z nami na varnem. Ne prodajamo in ne prenašamo tvojih podatkov tretjim osebam.

Pridržujemo si pravico, da tvoje podatke posredujemo našim partnerjem, ki nam pomagajo pri administriranju spletne strani, vendar samo pod pogojem, če se ti partnerji strinjajo, da bodo tvoje podatke skrbno varovali.

Informacije, ki jih pridobimo, lahko delimo z drugimi podjetji ali posamezniki, vendar le z namenom, da ti opravljajo določene funkcije v našem imenu. Primeri so izvrševanje naročil, analiza podatkov in podobno.

Osebne podatke lahko posredujemo tretjim osebam, ko to od nas zahteva zakon ali vladna ustanova.

Prav tako, NajdiLjubezen lahko posreduje zbrane podatke tretji osebi v primeru, ko se gre za prenos lastništva spletne strani na tretjo osebo.

Zagotavljanje varnosti

Ko se gre za ponudbo naših storitev in produktov, na NajdiLjubezen.si zagotavljamo najboljšo varnost. 100 % se zavedamo nevarnosti, ki jih internet skriva in zato posvešamo posebno pozornost, da so naše spletne strani varne in zanseljive.

Na naših spletnih straneh uporabljamo tehnologije za zaščito občutljivh osebnih podatkov in sodelujemo samo s preverjenimi in zaupnimi partnerji, ki v našem imenu procesirajo naročila. Vse transakcije so zavarovane z Secure Sockets Layer (SSL) in drugih metod zaščite, ki ščitijo tvoje osebne podatke in podatke o tvoji kreditni kartici in podobno.

Uporabljena tehnologija

Da bi lahko zbirali informacije o uporabi naših spletnih strani, uporabljamo tehnologije kot so piškotki in antenice. Te tehnologije so uporabljene samo z namenom spremljanja uporabe in za meritve uspešnosti spletne strani. Teh tehnologij ne uporabljamo, da bi od tebe pridobili osebne podatke.

Piškotki so majhni delčki informacij, ki se shranijo v tvoj brskalnik. Za maksimalno udobno uporabo spletne strani, priporočamo, da omogočiš piškotke v tvojem brskalniku. Če najdeš kakršnokoli napako ali nepravilno delovanje spletne strani, nas kontaktiraj na bugs@najdiljubezen.si .

Antenice so majhne nevidne sličice, ki se uporabljajo za štetje obiskov posamezne strani. Antenice lahko uporabimo v promocijskih email sporočilih, da ugotovimo, kolikšno število emailov je bilo prebranih in kolikšno število obiskov smo prejeli s strani prejemnikov email sporočila.

Povezave do drugih spletnih strani

Za tvoj lasten užitek in korist, ti bomo morda kakšenkrat posredovali povezavo z drugo spletno stranjo ali storitvijo. Te druge spletne strani imajo drugačno pravico zasebnosti in pogoje uporabe, zato ne nosimo nikakršne odgovornosti za vsebino, ki jo te strani predstavljajo. Kljub temu se trudimo, da zaščitimo integriteto naše spletne strani in kakršnakoli mnenja s tvoje strani o drugih spletnih straneh so dobrodošla in koristna.

Spremembe v tem dokumentu

Če se odločimo spremeniti vsebino tega dokumenta, bomo te spremembe objavili na https://www.najdiljubezen.si/misc/privacy.php , in ustrezno spremenili datum, ki ga vidiš spodaj. Ker se bo ta dokument v bodoče najbrž še spreminjal, priporočamo, da ga vsaki toliko pregledaš in se seznaniš z uvedenimi spremembami.

Ta dokument je bil nazadnje spremenjen 30.11.2013 .

Tvoje mnenje je pomembno

Če imaš kakršnokoli vprašanje glede spletne strani, nam lahko pošlješ email na info@najdiljubezen.si . Prav tako te vabimo, da posrfaš po portalu in nam poveš kaj si misliš o spletni strani.

Nazaj na vrh

Uporabljamo piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih...