Pogosta vprašanja

Želim spoznat nekoga za zmenek, resno zvezo ali druženje. Kako naprej?

Preden lahko začneš spoznavati zanimive ljudi na portalu NajdiLjubezen, se moraš registrirati. Registriraš se tako, da izpolniš obrazec na glavni strani. Za se registrirati na portal NajdiLjubeten, sledi navodilom v nadaljevanju.

Za uspešno registracijo in uporabo spletnega portala NajdiLjubezen potrebuješ posodobljen brskalnik Internet Explorer ali Firefox.

Za instalirati Internet Explorer klikni tukaj http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie .

Za instalirati Firefox klikni tukaj http://www.mozilla.org/sl/firefox/new/ .

1. Klikni tukaj. Prikazala se bo glavna stran.

2. Na glavni strani izpolni obrazec in klikni na gumb Včlani se ali Nadaljuj.


Izpolni obrazec in klikni na gumb Včlani se ali Nadaljuj

Pomembno: Zapomni si uporabniško ime in geslo, ki si ju vpisal pri registraciji, saj ju boš potreboval/a, ko boš naslednjič želel/a uporabljati portal. Pozorno izpolni tudi vse ostale podatke.

3. Sledi navodilom.

Ali je registracija brezplačna?

Da, registracija je popolnoma enostavna in brezplačna. Komunikacija med uporabniki je plačljiva.

Kaj se zgodi po registraciji?

Po uspešni registraciji ti bo dodeljen uporabniški profil. Preko uporabniškega profila se predstaviš drugim članom in poveš koga si želiš spoznati. Profil je tvoje izložbeno okno za zmenke. Svoj profil lahko spreminjaš po svojih željah. Možnosti za zmenek se z bolj izpolnjenim profilom zelo povečajo.

Drugi člani bodo lahko preko tvojega uporabniškega profila vzpostavili s tabo kontakt in izvedeli več o tebi, npr. s čim se ukvarjaš, kaj počneš v prostem času in podobno.

Prav tako, boš tudi ti lahko vzpostavil/a stik z drugimi člani preko njihovih uporabniških profilov.

Naj te ne skrbi, spletno spoznavanje je zelo preprosto. Če boš slučajno potreboval/a pomoč, boš po uspešni registraciji imel/a dostop do priročnika za uporabo in do podpore uporabnikom.

Poleg tega, boš imel/a na razpolago poseben kotiček kjer naši strokovnjaki natančno opišejo, korak za korakom, kako kar najbolj učinkovito uporabljati portal in spoznati pravo osebo.

Kako lahko najdem osebe, ki jih želim spoznati?

Po uspešni registraciji, se moraš odločit kakšno osebo želiš spoznat. S tem si boš povečal/a možnosti, da te ravno ta oseba najde in s tabo vzpostavi stik. Postopek je zelo preprost, le sledit moraš navodilom po registraciji.

Najlažje boš pravo osebo našel/la tako, da redno obiskuješ portal in spremljaš ostale člane, ki prav tako redno obiskujejo portal. Ko zagledaš nekoga, ki ti je všeč, mu lahko pošlješ sporočilo ali pomežik in tako vzpostaviš stik.

Željeno osebo lahko najdeš tudi tako, da izpolniš poseben obrazec kjer poveš koga si želiš spoznati, nakar klikneš na gumb POIŠČI in prikazali se ti bodo le uporabniški profili oseb, ki odgovarjajo tvojim iskalnim kriterijem.

Podrobnosti in nasveti strokovnjakov kako najti pravo osebo so na razpolago na portalu, po uspešno opravljeni registraciji.

Kako vstopim v portal NajdiLjubezen?

Pri registraciji si določil/a svoje uporabniško ime in geslo. Obišči portal in v ustrezna polja, na vrhu strani, vpiši svoje uporabniško ime in geslo in klikni na gumb Vstopi.


Vpiši uporabniško ime in geslo v polja na vrhu strani in klikni na Vstopi

Pozabil/a sem geslo za vstop v portal. Kaj naj storim?

Na vrhu strani boš našel/a povezavo 'Pozabljeno geslo?'. Klikni nanjo in vpiši elektronski naslov, ki si ga vpisal pri registraciji.


Klikni na povezavo 'Pozabljeno geslo?' na vrhu strani.

Ostala vprašanja:

Ali je potrebno registracijo potrditi?

Da, registracijo moraš potrditi. Potrditev registracije je obvezna, saj to je edini način, da potrdimo, da je tvoja registracija resnična in da ni nastala s strani avtomatiziranih skript. Poleg tega, uporabnikom pošiljamo obvestila, prijavne informacije ter opomnike, zato moramo biti prepričani, da imamo tvoj pravi e-naslov.

Ko se registriraš, na elektronski naslov, vnešen pri registraciji, pošljemo e-mail s povezavo za potrditev. Klikniti na povezavo in tvoja registracija bo potrjena.

Če registracije ne potrdiš, žal ne boš mogel/la vstopiti v NajdiLjubezen.si .

Ne morem potrditi registracije preko povezave, ki ste mi jo poslali v e-mailu. Kaj naj storim?

Kopiraj povezavo, ki si jo prejel v e-mailu, odpri novo okno brskalnika in tja prilepi povezavo ter pritisni tipko Enter na tipkovnici. Tvoja registracija se bo uspešno potrdila.

Nisem prejel/a e-maila za potrditev registracije. Kaj naj storim?

Najprej preveri svoje nastavitve e-poštnega predala. Možno je, da je naš e-mail zaradi varnostnih nastavitev zašel v mapo Junk ali Spam.

V primeru, da e-maila nisi našel/la, nam na info@najdiljubezen.si sporoči svoje uporabniško ime (natančno vpiši velike in male črke) in e-mail naslov vnešen pri registraciji.

Pri registraciji uporabniškega profila se pojavi napaka. Kaj naj storim?

Poskusi se ponovno registrirati. V kolikor imaš še naprej težave, nas kontaktiraj na e-naslov info@najdiljubezen.si .

Kaj če pri registraciji pomotoma izberem napačen spol?

Tudi to se zgodi. Kontaktiraj NajdiLjubezen podporo ali pošlji e-mail na info@najdiljubezen.si in tvoj spol bomo spremenili.

Ali lahko spremenim svoje uporabniško ime?

Kontaktiraj NajdiLjubezen podporo ali pošlji e-mail na info@najdiljubezen.si in tvoje uporabniško ime bomo spremenili.

Ali so moji osebni podatki varni?

Seveda. Osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno notranji obdelavi v Vebing d.o.o. in so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebnih podatkov NIKOLI in pod nobenimi pogoji ne posredujemo tretjim osebam. Več o temu si lahko prebereš na Politika Zasebnosti.

Ali so moji osebni podatki vidni drugim članom?

Ne, nobeni tvoji osebni podatki niso vidni drugim članom na NajdiLjubezen.si . Vidijo lahko le tvoje uporabniško ime in si ogledajo tvoj profil.

Uporabljamo piškotke za zagotavljanje spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih...